Inför fotograferingen

Många är lite nervösa att gå till en fotografering, att stå framför kameran kan kännas lite speciellt. Så för mig är det väldigt viktigt att du som kund ska känna dig trygg och avslappnad under fotograferingen, vilket i slutändan ger naturligare, finare bilder med mycket känsla.

Ett eller flera fotografier tycker jag är en bra investering för ett underbart minne för livet. Att få den där bilden som är lite utöver det vanliga.
Vare sig du är gravid, har ett eller flera barn som ska fotograferas eller om du vill ta ett portättfotografi av dig själv så är alla varmt välkomna!

Kontakta mig om du har några önskemål

Vi kan pratas vid i telefonen eller mail om du har några frågor eller önskemål på hur du vill vill bli fotograferad. Till gravidfotografering har vi jättefina gravdiklänningar som du kan låna. Vi har även en del rekvisita för barnfotografering. Titta gärna igenom min portfolio och se om det är någon stil eller känsla som skulle vilja ha på just ditt foto.

Vi tar betalt för själva fotograferingstillfället. Det är samma pris för alla tillfällen (förutom vid gravidfotografering med flygande klänning), ett grundpris skulle man kunna kalla det för.

Efter fotograferingen går vi tillsammans igenom bilderna och du väljer själv vilka bilder du vill ha. Du kan då välja om du vill ha dem digitalt eller om du vill ha de utskrivna. Du betalar då per bild eller per utskrift.

Extra avgift tar vi endast för ett tillfälle och det är vid en gravidfotografering med ”flygande klänning” då det medför extra arbete. Se bild nedan.

Nyföddfotograf Terhi Törsleff, Tyresö, Stockholm. Nyföddfotografering

Gravidfotografering med flygande klänning

Prislista

Engångskostnad fotograferingstillfälle 1500 kr*

  • Digital bild – 490 kr/st
  • Print A5 – 600 kr/st
  • Print A4 – 800 kr/st
  • Print 30×40 cm – 1500 kr/st
  • Print 40×50 cm – 1800 kr/st
  • Print 50×70 cm – 2500 kr/st

Fotografier skrivs ut på ett matt 180g Premiumpapper.
* Vid fotografering av gravidbilder med ”flygande klänning” tillkommer 700 kr (se bild för exempel)

Kontakta mig om du har frågor om fotograferingen eller om du har önskemål

Jag är intresserad av följande fotografering:

Fine artBarnGravidNyföddFamiljPorträttUtomhus


Du kan även skicka e-post till [email protected] eller ring/sms 076-206 71 89. Adressen är Akvarievägen 43, Tyresö.