Barnfotografering – hur går det till?

Vi fotar barn i alla åldrar. Beroende på barnets ålder har vi lite olika set-ups vi använder. Först kommer så klart nyfödda som vi helst fotograferar när de är så fräscha som möjligt (helst under 14 dygn om man vill ha sovande bilder). Sen kommer ”toddlers” och då kan vi fota med olika set-ups, både mörka eller ljusa och både inomhus och utomhus (oftast på sommaren). När barnet har fyllt  6 år kan vi ta riktigt fina fine art bilder när vi planerar noga rekvisitan och kläder i förväg. Vi kan såklart ta fine art bilder även på de mindre barnen, men med små barn går det inte alltid att planera lika bra 🙂 Här till exempel har vi fotat en pojke på 7 år med svart och vitt utan större planering i förväg.

Barnfotografering, Tyresö, Stockholm

Barnfotografering, Tyresö, Stockholm